Ölüm Falı- Lena Diaz, Lena Diaz Kitapları(3. Gün)


Lena Diaz Kitapları

The Morgan Brohthers Series

Yazarımız Lena Diaz'ın bir diğer serisi "The Morgan Brothers". İki kitaptan oluşuyor seri. En azından şimdilik iki kitabı var. Konuları ve yorumları oldukça güzel. Okumak isterdim iki kitabı da.


1- Explosive Attraction 


   Zaman hızla ilerliyor…
   Dedektif Rafe Morgan, bir psikolog olan Darby Steel’in kendisine ihtiyaç duyanları kullandığını biliyordu. Ama şimdi tehlikede olan oydu. Bir seri katil onu kendi hasta oyununa piyon yapar, geri sayan bir saatle ona kendi fotoğraflarını göndermeye başlar. Bir bomba teknisyeni olan Rafe, Darby’yi bu tehlikeden korumak için müthiş bir yeteneğe sahiptir. Genelde psikologlardan hoşlanmayan Rafe, Darby ile karşılaştıktan sonra mesleğinin sınırı aşan bir ilgi gösterir ona. Güzel doktor, Rafe’in hem gözlerine hem de kalbine hitap eder. Rafe, bu güzel doktoru korumak ve suçluyu yakalamak için bir şansa sahip olacak mıdır?



Yorumları


Lena Diaz’ın bu seferki romantik geriliminde bir seri katille birlikte bir psikolog ve onu korumak bir bomba uzmanı vardı. Birisi bombalar konusunda müthişken diğeri de duyguları okumak da müthişti. Bir katille uğraşırken birbirlerini tanımaya çalışmaları onları oldukça zorlar.
   Temposu hiç düşmeyen, akıcı bir kitap. Bitirmeden bırakmak zor.





Şimdiye kadar okuduğum en iyi Lena Diaz kitabıydı. Elime aldıktan sonra bırakamayıp geç saatlere kadar okuyup bitirdim. Ama uykusuz kaldığım her dakikaya değdi. Bir kere Rafe ve Darby arasında gelişen ilişki klasik  “nefretten aşka” dönüşen ilişkiler gibi değildi. Katilin gerçek hikayesi ise ilgimi en çok çeken şeylerden biriydi. Ve de bu kitaptakiler sanki gerçek hayattan alınmış gibiydi.
   İyi çalışmalar Lena Diaz, çoktan bir sonraki kitabı beklemeye geçtik biz.





2- Undercover Twin



DEA ajanı Nick Morgan, hayatının aşkı olan Heather Bannon ile aşkını ortalıkta yaşama şansına sahip olamadı. Eğer ortalıkta görünürlerse bu Nick’in mesleğine veda etmesi anlamına gelirdi. Ancak Heather’in ikizi kaçırıldıktan sonra Nick önceliklerini tekrar gözden geçirmeye başlar.
   Nick, kız kardeşini kurtarmak ve bir uyuşturucu boranonu devirmek için yanlış olduğunu bilse de aşkından vazgeçer. Gittikçe de ona olan ilgisinin arttığını fark eder. Peki, Heather ile birlikte olmak dahice bir şey mi yoksa ölümcül bir hata mıdır?


Yorumları


Yine bir Lena Diaz kitabı ve yine bir katil. Serinin ikinci kitabıydı bu. Tam anlamıyla devamı olmasa da bağlantılıydı diyebilirim. Kitap konusunda biraz hayal kırıklığına uğradım zira ilk serisinden sonra beklentim epey artmıştı. Piyasadakilerden çok daha iyi olmasına rağmen “Ölüm Falı” ile başlayan seri kadar sevmedim.





Kitabı oldukça severek okudum arada Nick’in bir eşek olduğunu düşünsemde. Verilen değerin bazen hiç hak edilmediği anlar da vardı. Genel olarak güzeldi. Okumanızı tavsiye ederim. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

BLOG DESIGN BY BİR OTAKUNUN DÜNYASI