İlk Son Öpücük- Ali Harris, Yazar Hakkında(3. Gün)

Ali Harris


     
   Ali Harris, on yıl boyunca bir magazin dergisinde çalışmış parlak bir gazetecidir. Çocukluğu, büyük ve ışıltılı bir şehir olan Norfolk’ta geçer. 18 yaşındayken sanatsal aktivitelerini geliştirmek için Londra’ya taşınır.

   Boş zamanlarında bir kitap yazmaya başlar ve ilerledikçe yazmanın onun için bir tutku olduğunu fark eder. Pek çok hayır cevabı alır ama denemeye devam eder. Sonrasında da yolu bir dergiyle kesişir. Ve orası onun için iyi bir kariyer şansı olmuştur. Kısa bir sürede giysi, ayakkabı ve de magazin konularında yazdığı bir köşesi olmuştur. Yazdıklarıyla ödül almıştır aynı zamanda.

   Bir süre orada çalıştıktan sonra daha büyük dergiler olan Cosmo, Grazia, ELLE gibi dergilerde şansını denemek için işi bırakır. Ardından evlenir ve de en ünlü kadın dergilerinden biri olan Glamour’da yazmaya başlar. 2009 yılında, yani 4 yıl çalıştıktan sonra bir bebek sahibi olmak ve kitap yazmak için oradan da ayrılır.

   İlk kitabı 2011 yılında, bir sonraki kitabı da 2013 yılında yayınlanır. Yazarımızın bu sırada küçük bir kızı olmuştur ayrıca. Şimdi de hem çocuğunu büyütüyor hem de yeni kitapları üzerinde çalışıyor kendisi.


Yazarın Kitapları

1- Miracle on Regent Street




2- The First Last Kiss




3- A Vintage Christmas









Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

BLOG DESIGN BY BİR OTAKUNUN DÜNYASI