Son Adım Aşk- Kimberly Fisk, Kitap Yorumu(4. Gün)

Son Adım Aşk- Kimberly Fisk


Sayfa Sayısı: 448
Martı Yayınları
2014
19 tl


Kitap Tanıtımı

İki Kayıp Ruh Tek Bir Aşkta Buluşursa...

Jenny, dokuz ay önce ölen nişanlısıyla birlikte kurdukları taşımacılık şirketinin sahibi genç bir kadındır. Nişanlısı Steven'ın yasını tutan Jenny bir süredir kötü giden işleriyle de ilgilenememektedir. Bu sırada ortaya çıkan Jared adında gizemli bir adamın beklenmedik talepleri kadının hayatını alt üst etmenin eşiğine getirir. Ölen nişanlısının arkadaşı olan Jared, şirketin kuruluşu sırasında verdiği yüklü miktarda borcu geri istemektedir.

Jenny oldukça zorlu bir süreçle karşı karşıyadır çünkü Jared bir yandan genç kadının sahip olduğu her şeyi elinden almaya gelmiş bir düşman, diğer yandan Steven öldüğünden beri ilk kez kalbinin aşkla çarpmasını sağlayan etkileyici bir adamdır. Acaba düşmanca başlayan bu ilişkinin büyük bir aşka dönüşmesi mümkün olabilecek midir?

"Her sayfası büyülü bir roman."
-Debbie Macomber-

"Bu kitapta, ezber bozan insanlar başrolde."
-Booklist-

"Kendinizi duyguların hızla geçiş gösterdiği, zıtlıkların birbirini çektiği bir hikâyenin içinde bulacaksınız."
-Publishers Weekly-

"Âşık olmamak için direnen ama kaçamayan Jenny ve Jared'ın aşka teslim oluşlarını hayranlıkla okuyacaksınız."
-Amazon-



Kitap Yorumu

Yirmi altı yaşında iki üç kez iş batırmışsanız, şu anda üzerinde çalıştığınız işiniz de pek parlak değilse üstelik ablanız, abiniz de avukatsa hayat siizn baya zor demektir. Hele ki dokuz ay önce nişanlınızı kaybettiyseniz ve onun hatırasını yaşatabilmek üzere bir enkazla uğraşıyorsanız daha da zor demektir. Bir de bunların üstüne nişanlınızın yaptığı bir anlaşma yüzünden kapınızda bir ortak belirirse ne olur? İşte o zaman çekilmez olur dediğinizi duyar gibiyim ancak emin misiniz diye sormak zorundayım burada :) 

Jenny tam olarak böyle bir durum içerisindedir. Bir sabah uyandığında kapısında siyah bir harvey belirir ve üzerinden kaslı, güçlü ve de yakışıklı bir adam iner. İsminin Jared olduğunu öğrenen Jenny onun kim olduğunu anlar zira nişanlısı Jared’in usta pilotluğundan fazlaca bahsetmiştir. 

Jenny ne Jared’e istediğini verebilecek maddi güce sahiptir ne de sahip oldukların vazgeçmeye isteklidir. Bu adamla nasıl baş edeceğini bilemez. Jared ise burada daha fazla kalmadan istediğini almaya niyetlidir. Ancak hayat işte, umulmadık ya da beklenmeyen bir imza bir başka imzaya yol açar belki de! 

Hava değişimi maalesef beni de çarptı ve yatak döşek yatıyorum resmen. Bu hastalık anında yüzümü gülümseten şeylerden biri de “Son Adım Aşk” oldu. İlk satırından son satırına kadar bayılarak okudum resmen. Kitabın dili oldukça akıcı olunca da nasıl bittiğini anlamıyorsunuz. Tek sıkıntım yazarın tek kitabının bu olması, bu kalemden çıkan daha fazla şey okumak isterdim.

Benim puanım;





Not: Çekilişlerimiz devam ediyor, katılmayı unutmayın!!!

1 yorum:

BLOG DESIGN BY BİR OTAKUNUN DÜNYASI