Gecemi Aydınlat- Lisa Kleypas

Gecemi Aydınlat- Lisa Kleypas



Sayfa Sayısı: 369
Epsilon Yayıncılık
2013
22 tl
The Hathaways 3


Kitap Tanıtımı

Poppy Hathaway sıra dışı ailesini çok sevse de sıradan bir hayata özlem duymaktadır. Kaderin cilvesi karşısına sır gibi sakladığı tehlikeli bir hayatı olan varlıklı, güçlü ve gizemli otel sahibi Harry Rutledgei çıkarır. İtibarına gölge düşen genç kız onun evlenme teklifini kabul ederek herkesi şaşırtır ve çok geçmeden kocasının güvenini değil yalnızca tutkusunu kazandığını anlar.

Harry Poppyyi elde etmek için her şeyi yapmaya razıdır - kalbini açmak dışında. Hayatı boyunca herkesi kendinden uzak tutmuştur... Ama zeki ve baştan çıkarıcı Poppy her şekilde onun eşi olmayı istemektedir. Yine de aralarındaki tutku artarken gölgelere saklanan bir düşman pusuda beklemektedir. Harry onu kaybetmek istemiyorsa sonsuza dek ruhen ve bedenen gerçek bir birliktelik kurmak zorundadır.

"Rita ödüllü Kleypas eğlenceli, keyifli ve duygusal bir başka hikâye ile yine gönlünüzü kazanacak."


Kitap Yorumu

Evin sakin kızı Poppy diyeceğim ama olmayacak sanırım en iyi tabir Hathaway kardeşlerden en sakin olanı Poppy’nin hikayesi “Gecemi Aydınlat”. Onun yolu da daha önceki kitaplarda geçen Rutledge Oteli’nin sahibi Harry ile kesişir. Hem de ne kesişme ama : D 

En çok Beatrix ve Poppy’yi merak etmiştim ilk kitaptan sonra. Tabi bu kitapla birlikte Leo’yu da fazlaca merak ettim. O nasıl şeyler yaşayacak acaba? Poppy diğerlerine göre daha sorunsuzdu. Daha sakin bir hayat yaşamaya çalışıyordu. Karşısına çıkan Michael ile de gizli gizli flört etmesinin sebebi buydu. Onunla bir aile kurup normal bir hayat yaşayabilirdi. Ama hayat onun için de sürprizler hazırlamıştı. Bir skandalla birlikte kendini Harry ile evli buldu Poppy. Kocası kendisi için tam anlamıyla yabancıydı ve kocaman bir soru işaretiydi. Bunu çözmek biraz zaman alacaktı birazcık da gözyaşı. 

Harry, Poppy’i görmüş ve istemiştir. Onu almak için de elinden geleni ardına koymaz. Ama onun yaptıklarını öğrendiğinde sevgili karısı tarafından pek de hoş karşılanmaz. Onların aralarındaki sorunu çözmek de Hathaway ailesine düşer. 

Bu tip kitapları okurken çok eğleniyorum. İçlerinde hem güzel aşklar hem de baya gülünecek diyaloglar var. Ama hepsinin de ötesinde aile olmak var. Herhangi bir problem de tüm aile kenetlenip sorunu çözüyor. Hathawaylerin anne ve babaları olmasa da birbirlerinin yaralarını sarmakta ya da mutluluklarına ortak olmaktadırlar. İşte bunu seviyorum. 

Her zamanki gibi konusu, kurgusu ve karakterleriyle harika bir iş çıkarmış Lisa Kleypas. Buna bir de kusursuz çeviri ve edisyon eklenince zevki katlıyor haliyle. Teşekkürler Epsilon Yayıncılık, umarım diğer kitaplar için bu kadar beklemeyiz.

Benim verdiğim puan;

6 yorum:

  1. kitabı çok severek okudum. Lisa okumayı zaten çok özlemişim. Bu kitapta çiftin diyalogları bana yetmedi =) Özellikle kitabın sonundaki Leo`nun odaya dalışıyla merakım iyice tırmandı. umarım kısa sürede yayınlarlar =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben tüm Lisa kitaplarını arka arkaya okudum özlemeye fırsatım olmadı haliyle :D Ama gerçekten yetmedi bir bu kadar daha olsa okurdum ben de, inşallah yayın evi bize bir sürpriz yapar :))

      Sil
  2. Merhaba
    Bundan böyle bu güzel bloğun takipçisiyim. Ben de bloğuma beklerim.
    Görüşmek üzere…

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşgeldiniz, sefalar getirdiniz :) Ben de hemen sizi ziyaret ediyorum :)

      Sil
  3. Etkinliğime katıldığın için çok teşekkür ederim :) Hep beraber daima okumak dileğiyle. Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben teşekkür ederim bu güzel etkinlik için, yenilerinde görüşmek üzere diyelim :)

      Sil

BLOG DESIGN BY BİR OTAKUNUN DÜNYASI