Vazgeçmem Senden- Lisa Kleypas

Vazgeçmem Senden- Lisa Kleypas



Sayfa Sayısı: 352
Epsilon Yayıncılık
2012
20 tl
The Hathaways 2

Kitap Tanıtımı

New York Times gazetesinin çok satan kitaplar listesinin gözde yazarından göz kamaştıran bir roman daha...

İnkâr edilen bir arzu...
Yasaklanmış, özlem dolu bir aşk...

Yakışıklı bir Çingene olan Kev Merripen uzun süredir güzel ve terbiyeli Winnifred Hathawayyi arzulamaktadır. Fakat gizemli bir kökene sahip olduğundan belirsiz geçmişinin etrafına ışık saçan hassas Wine zarar vermesinden korkar. Bu yüzden onun cazibesine karşı koymaya çalışır ve çok geçmeden genç kız ondan çok ama çok uzağa gitmek zorunda kalır.

Merripen, Win İngiltereye geri döndüğünde her ne olursa olsun aşkı inkâr eden biriymiş gibi görünmeye devam eder. Bu sırada genç kızın karşısına çekici, karşı konulmaz bir talip çıkar. Kev ya şimdi harekete geçecektir ya da asla. Fakat önce kaderine dair tehlikeli bir sırla yüzleşmesi gerekmektedir, aksi takdirde âşık olduğu kadını sonsuza dek kaybedecektir.

"Nefesinizi kesecek." 
Romantic Times

Kitap Yorumu

Hathaway serisinin ikinci kitabı “Vazgeçmem Senden”. Bu kitapta sessiz sakin ve bir o kadar mantıklı! kızımızla suratsız ve huysuz Kev’in hikayesi var. 

Okuduğum 6. Lisa Kleypas kitabı bu ve okuduklarım arasında en zayıf bulduğum kitap. Yanlış anlamayın dili, anlatımı ya da kurgusuyla alakalı değil bu durum. Tamamen karakterlerle ilgili. Kev ve Win nedense bana çok sıcak gelmediler. Özellikle de Kev. 

Win kızıl humma sonrasında bir türlü toparlanamamış hasta bir kızdır. Onun aksine Kev ise sağlıklı, güçlü bir çingenedir. Aşırı derecede suratsızdır aynı zamanda. Bu ikilinin aralarında bir elektrik olduğu ilk kitapta geçiyordu zaten. O yüzden bir sürpriz yoktu bu konuda. 

Aileye giren Cam ile birlikte maddi sorunlarını aşan aile tedavi amacıyla Win’i Fransa’ya gönderir. Ona bu yolculuğunda Leo eşlik eder. Onun da içsel bir yolculuğa ihtiyacı vardır sonuçta. Aradan geçen iki yıl sonunda tekrar İngiltere’ye dönerler ama bu kez üç kişidirler. Win’den fazlasıyla etkilenen doktoru Horrow da onlarla beraber gelir. İşte Kev için en sıkıntılı andır. Aşık olduğu kadının yanında biri vardır. Gerçi bir süre sonra Kev onu kendi elleriyle teslim edecektir Horrow’a. Ama tabi yakışıklı, centilmen, kibar kısacası muhteşem Çingene Cam olaya el koyar. Sorunları tek tek çözer. Sonra da kendisinin nereden geldiğini, ailesini bulmaya çalışır. Orada da onu bekleyen sürprizler vardır. 

Sanırım Kev’i sevemediğim için bazı bölümlerde sıkıldım çokça da sinirlendim. Ki iyi ki buralarda bir yerde değildi Kev :D Şövalye ruhlu erkekleri seviyorum ben bir kez daha anladım. Ah Cam ah :P 

Ben biraz zayıf bulsam da belki siz seversiniz, kimbilir :) Okuyacak olanlara şimdiden keyifli okumalar dilerim.

Benim puanım;

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

BLOG DESIGN BY BİR OTAKUNUN DÜNYASI