Yarışma Kitapları Tanıtımları

Yarışma Kitapları Tanıtımları

Yarışmamızın bitmesine kısa bir süre kalmışken diğer kitaplarımızı tanımaya ne dersiniz? Çekiliş için son saatler, acele edin :))


Atatürk'ü Ben Öldürdüm


Sayfa Sayısı: 496
Nemesis Kitap
2014
20 tl


Kitap Tanıtımı

Elinizde tuttuğunuz bu kitap, biyografik bir roman. Hakkındaki her şeyin bilindiğini düşündüğünüz Atatürk'ün hayatına ayna tutuyor; ancak bugüne kadar tutulmuş tüm aynalardan farklı bir açıyla. Bu aynada göreceğiniz yansıma, Atatürk'ün çok başka bir suretiyle karşılaşmanızı sağlayacak. Kitaba bu sarsıcı ismin veriliş hikâyesi ise derin bir özeleştiriye dayanmakta. Yıllardır dayatılan öğretilerin ötesinde, ezberbozan bir eserle karşı karşıyasınız. Atatürk'e, daha önce hiç bakmadığınız bir pencereden bakmaya hazır olun.



Son Nokta Sen


Sayfa Sayısı: 192
Kahve Yayınları
2014
20 tl


Kitap Tanıtımı

Başarmak, bu dünyadaki en önemli şey mi? Eğer öyleyse, bazılarımızı başarılı, bazılarımızı başarısız kılan şey nedir? Yetenek mi? Deneyim mi? Şans mı?

Peki, Bertrand Larssen'in birlikte çalıştığı insanların alanında en başarılı insanlar olması bir tesadüfmü? 

Asladeğil.

Bir zihinsel eğitmen olan Bertrand Larssen, bize tüm bu soruların cevabını veriyor. Larssen'in kitapları, birçok ülkede haftalarca liste başı olmuş, okurlarını derinden etkilemiş, uygulamaları hakkında televizyonlarda "Bertrand Metodu" isimli on bölümlük bir belgesel yayınlanmıştır.

Larssen, Son Nokta Sen kitabında, birlikte çalıştığı ünlü isimlerin iş v egünlük yaşantısının asıl daha iyi hale getirdiğini detayları ve tanıklarıyla anlatıyor. Hayatın basit olmadığını söylüyor; zor ve karmaşık yapısını anlamaya sevk ediyor. 

Son Nokta Sen, bir kitaptan çok daha fazlası. Bir meydan okuma, bir başkaldırma ve bütün hayatı yeniden yapılandırma çabası!

Larssen'in gündelik ve iş hayatınızı nasıl birden değiştirdiğine inanamayacak, onun hızına ve enerjisine kapılacaksınız!



Aşk İle Yanmış Kalemler


Sayfa Sayısı: 192
Olimpos Yayınları
2014
15 tl


Kitap Tanıtımı

Aklın kimyası ile aşkın kimyası başkadır.Akıl temkinlidir.Korka korka atar adımlarını "Aman sakın kendini" diye tembihler. Oysa aşk öyle mi ? Onun tek dediği : "Bırak kendini,ko gitsin!"Akıl kolay kolay yıkılmaz.Aşk ise kendini yıpratır, harap düşer.Halbuki hazineler ve defineler yıkıntılar arasında olur.Ne varsa harap bir kalpte var!
-Şems-i Tebrizi-

Hiçbir zaman gülümsemekten vazgeçme,üzgün olduğunda bile. Gülümsemene kimin, ne zaman âşık olacağını bilemezsin.
-Gabriel Garcia Marquez-

Bir muammadır "AŞK" . Kiminin vicdanına atılan taş kiminin fakir gönlüne katılan aş kimininde gözünden akıtılan yaştır, "AŞK"
-Mevlanâ Celâleddin-i Rûmi-

Aşk: "Her şeyi senin için var ettim"diyen Rabb'e; "Her şeyi senin için terk ettim" diyebilmektir. -Şems-i Tebrizi-

Aşk bir teslimiyettir,bir eriyiştir. Yeniden doğmak için uyanıştır.Aşkın bütün sırrı iki kelimede; Varlığından soyunmak.Aşk için ya hep vardır ya da hiç. Sen hep misin, hiç misin ?
-Mevlanâ Celâleddin-i Rûmi-



Hayatta Kalanlar


Sayfa Sayısı: 499
Hyperion Kitap
2013
21 tl


Kitap Tanıtımı

Dedektif Jacob Striker'ın günü, altı aylık bir izinden geri dönüşünün daha ilk saatinde bir kâbusa dönüşür. Kızının okuluna geleli henüz beş dakika olmuştur ki bir silahlı saldırıyla karşılaşır. Siyah, Beyaz ve Kırmızı hokey maskeli üç adam ateşli silahlarla okulu basar ve rastgele ateş etmeye başlar. Striker derhal harekete geçer. İki dakika içerisinde, silahlı saldırganlardan ikisini öldürür. Saldırı olayını neredeyse sonlandırmıştır. Ancak son saldırgan, Kırmızı Maske, beklenemedik bir şey yapar. Ölen arkadaşlarından birinin başına koşar, ve silahını beş el ateşleyerek, adamın suratını ve ellerini parçalar. Striker bir şey yapmaya fırsat bulamandan Kırmızı Maske kaçar. 

Striker zamanla yarışarak, nedeni ve faili meçhul saldırıları araştırmaya başlar. Araştırması çok geçmeden onu daha karanlık yerlere götürür ve St.Patrick Lisesi'nde her şeyin göründüğü gibi olmadığını fark eder. Gerçeğe ne kadar yaklaşırsa, dünyası bir o kadar tehlikeli hale gelir. Kendisini ateş hattında bulana kadar. 

Şiddet onu evine kadar takip edecektir.

"Hayatta Kalanlar" daha ilk sayfasından son sayfasına kadar beni kendisine tutsak etti. Slater'ın ilk romanı dur durak bilmeyen bir gerilim. Çok katmanlı. Gözünüzde canlanacak karanlık bir hikaye... Harika bir kitap." 
-Daniel Kalla-




İstanbul'un Şanslı Fahişesi


Sayfa Sayısı: 390
Elf Yayınları
2014
21 tl


Kitap Tanıtımı

Istanbul'un Karanlık Sokakları birçok fahişeyi ölüme mahkum etti.

Bir tanesi bu kadere isyan edip, güzelliğini ve kadınlığını Kullanarak bu Dev Bataklıkta Güzel bir Çiçek gibi açmayı başardı.
Peki kimdi bu fahişe ?

Uzun topuklar…
Büyüleyici bir güzellik…
Geçirilen kötü bir ömür…

Ama onu asla bırakmayan güzel bir kader

2 yorum:

  1. http://partofthebook.blogspot.com.tr/2014/12/ikisi-bir-arada-mim.html
    Mimlendiniz :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim, en kısa sürede yapacağım :))

      Sil

BLOG DESIGN BY BİR OTAKUNUN DÜNYASI