Tesadüfen Aşk- Başak Kızıltan, Kitap Yorumu- Yazar Hayatı- Çekiliş(2. Gün)

Tesadüfen Aşk


Sayfa Sayısı: 352
Postiga Yayınları
2014
22 tl


Kitap Tanıtımı

İnsan kime âşık olacağını bilebilir mi? Tümüyle tesadüfte ömür boyunca kimi seveceğimiz! Hatta insan en tutkunu aşkını asıl, sevdiğini sanıp yanıldığını anladıktan sonra yaşayabilir.
"Buselik" adlı ilk kitabıyla okurlarının beğenisini kazanan Başak Kızıltan, yeni romanında, karhamanı Yeşim'le tanıştırıyor okurunu. Bir basketbolcunun sadece maçlarda heyecanlanmadığını da Ayaz'la tanışarak öğrenebilirsiniz.İlk aşkın gerçek olup olmadığına, her sayfayı şaşırarak çevirirken siz karar verin! Çünkü kahramanlarımız Yeşim ve Ayaz pekâlâ siz ve sevgiliniz de olabilir.



Kitap Yorumu

Yoruma nereden başlayacağımı bilemedim zira neresinden başlamaya karar versem karşıma hep Ayaz çıkıyor. Ah Ayaz ah, sen nasıl bir adamsın öyle yahu! Bir insan hem böyle tatlı, hem böyle romantik, hem de böyle odun olabilir mi? Hayır, her hali de çok yakışıyor ona bir de. 

Tesadüfen Aşk, hepimizin hayatlarında da böyle tesadüfler olsun dedirten bir kitap. Her köşe başında sizi kaderiniz bekliyor sanki ve doğru zaman gelene kadar siz onu göremiyorsunuz. Ama hayat sizi bir araya getirmek için oldukça kararlı! 

Ayaz, Boston’dayken görür ilk kez Yeşim’i. Elleriyle yüzünü kapatıp ağlarken birden başını kaldırır ve Ayaz’ın aklına kazır o yeşil gözleri. Kendisi de o gri gözleri unutamayacaktır. 

Yeşim çocukluk aşkı Cenker’e kavuştuğunda masalının mutlu sonla bittiğini düşünür ama iş öyle değildir. Cenker sandığı ya da umduğu gibi biri değildir ve bu kalbini acıtır. Hayallerinin kahramanı ile o birbirine tamamen zıttır. Ondan kaçarken kendini gri gözlü bir adama teslim eder hem de tüm kalbiyle. Aşka giden yol dikenlidir, zorluklarla doludur. Bir süre acı çekseler de sonu mutludur. 

İlk sayfalarından itibaren kitabı oldukça sevdim ama bir şikayetim var. Yazmayın böyle adamlar yahu, sonra karşımıza öyle adamlar çıksın diye bekliyoruz bizde. İşin şakası bir yana gerçekten çok sevdim kitabı, Ayaz ile Yeşim’i okumak büyük zevkti. Bazı yerlerde kahkahalarıma engel olamadım. Mükemmel bir kitap diyebilirdim edisyondaki hataları olmasaydı. Okumayı etkilemiyor ama benim epeyce gözüme battı. 

Romantik bir aşk hikayesi arıyorsanız, doğru yerdesiniz. Ayaz sizinde kalbinizi çalmak için bekliyor! Yazarımızın kalemine sağlık :)

Benim puanım;





******

Yazar Hayatı ve Diğer Kitapları

Başak Kızıltan, 25 Ağustos 1983 Ankara doğumludur. Bilkent Üniversitesi’nde Turizm ve Otel İşletmeciliği okumuş, mezuniyetinden sonra İstanbul’a yerleşmiştir. Şu anda yaşamına Arnavutköy’de devam etmektedir. 

Okumaya ve yazmaya ortaokul yıllarında başlayan Kızıltan, ilk romanı olan Buselik’i sosyal paylaşım forumlarından birinde yayınlamış sonra da Önce Kitap etiketiyle satışa sunulmuştur. İkinci kitabı olan Tesadüfen Aşk ise yine bir forumda yayınlamış sonra da Postiga Yayınları etiketiyle basılmıştır. Şimdi de Buselik kitabının devamını yazmaktadır.

İletişim adresleri: 






Buselik

Buse ve Berke... iki yaralı yürek. 
Acılarının arkasında duracak kadar güçlü, ama sevgiye aç ruhlarının ihtiyaçlarına susamış iki insan.
İlk aşkından itibaren yaşadığı hayal kırıklıklarını, 
boşandıktan sonra kızıyla yeni bir hayat kurmak için ardında bırakarak 
Göcek'te kendine bir cennet yaratan Buse...
Hayatını kurduğu yanlışın üzerinde ancak sorumluluklarına sarılarak durabilen Berke...
Bu iki roman kahramanını bu kitapta okumak size yetmeyecek! 
Biliyoruz, devamını okumak isteyeceksiniz.

Buse sarsılmış yıkılmış bir vaziyette kalmıştı. "Aldattım... Seviştim... Uyudum..." kulağında hâlâ bunlar çınlıyordu. Bir de küstahlığa bak! Her şeyin tüm sorumluluğu onun üstüne yıkmıştı ilişkileri konusunda. "Sen bizim yolumuzu belirle..." 
İnanamıyordu şu an yaşadıklarına, hissettiklerine inanamıyordu… O bir anda sinirlenen, bir anda parlayan, bir anda gülen, mutlu olan cıvıl cıvıl hayat dolu kız gitmiş yerine sanki dünyanın en sakin insanı gelmişti.




Ve son olarak çekilişimiz için buyurun;


a Rafflecopter giveaway

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

BLOG DESIGN BY BİR OTAKUNUN DÜNYASI