Yalnızlığa Çare Bulundu- Suri Rosen, Kitap Yorumu ve Çekiliş(3. Gün)

Yalnızlığa Çare Bulundu- Suri Rosen


Sayfa Sayısı: 272
Parodi Yayınları
2015
15 tl


Kitap Tanıtımı

"Ya kaderiniz hiç beklemediğiniz birinin ellerindeyse?"

Belki o da uzakta bir yerlerde farkında olmadan seni bekliyordur. Belki de şu an yanı başındadır ve sen onu göremiyorsundur. Ya da oradadır, biliyorsundur bir adımını beklediğini. Bir adım, sonra bir adım daha… Korkma, artık yalnız değilsin! Aşk var yanı başında! 

"Kıpır kıpır, eğlenceli ve sürükleyici bir hikâye." 
-Kirkus Reviews-

"Hayatta her an karşımıza çıkabilecek olayları konu alan bu büyüleyici hikâyede herkesin anıları canlanacak." 
-School Library Journal-


Kitap Yorumu

İsmiyle kendini oldukça merak ettiren bir kitap “Yalnızlığa Çare Bulundu”. Kapak tanımını da okuduktan sonra okumam gerekenler listesine eklemiştim bile. Blog tur yapma şansımız olduğu için mutlu oldum zira çok hoş bir kitaptı kendisi :) 

Kitabımız on altı yaşında bir kızın teyzesinin yanına deyim yerindeyse sürgün edilmesiyle başlıyor. Evinden, ailesinden, arkadaşların ve de en önemlisi ablasından ayrılmak zorunda kalıyor. Yeni bir yere alışmaya çalışırken de ablasının hayatında bir sıkıntı baş gösteriyor. Zamanla bu sıkıntının kaynağı olduğunu öğreniyor ve farkında olmadan bir kez daha onun canını yakıyor. İşte bu noktada ne yapacağına bir karar vermek zorunda kalıyor! 

Bazen farkında olmadan birine kötülük edebiliyor insan ve bunu telafi etmeye çalışırken de kimin hayatlarına dokunduğunu bilemiyor. Raina de öyle bir karakter işte. Bir şeyi telafi etmeye çalışırken başka insanlar tanıyor. İster istemez onların da hayatlarının bir parçası haline geliyor. 

Kitapla ilgili söyleyebileceğim ilk şey çok akıcı olduğu. Elinize alıyorsunuz ve bitirmeden bırakamıyorsunuz zira sayfaların nasıl akıp gittiğini fark etmiyorsunuz. Tabii bunun için elektriklerinizin falan kesilmemesi gerek. Yoksa benim gibi hava aydınlanana kadar merakta kalıyorsunuz :) Dilini ve anlatımını çok beğendim, oldukça da eğlenceli bir hikaye. 

Konusu, karakterleri ve anlatımıyla oldukça beğendiğim bir kitap oldu. Okumak isteyenlere şimdiden keyifli okumalar dilerim :)

Yalnızlığa Çare Bulundu kitabı için benim puanım;




ve çekiliş için.....

a Rafflecopter giveaway

2 yorum:

  1. Blogumda senin için bir mim var yaparsan çok sevinirim :D http://kitapkurdunundusunceleri.blogspot.com.tr/2015/01/mim-5-sosyal-medya-tag.html

    YanıtlaSil

BLOG DESIGN BY BİR OTAKUNUN DÜNYASI