Ey Aşk Evliliğe Hazır mısın?- Cindi Madsen

Ey Aşk Evliliğe Hazır mısın?- Cindi Madsen


Sayfa Sayısı: 368
Novella Yayınları
2014
19 tl


Kitap Tanıtımı

Dakota Halifax, mutluluğa giden yolda insanlara rehberlik eden ünlü ve başarılı bir düğün organizatörüdür. Kendi düğün töreni de şu ana kadar yapılanların en mükemmel örneklerinden biri olacaktı.Tabii nişanlısı Grant evlenmekten son anda vazgeçmeseydi.

Genç kadın yaşadığı hayal kırıklığıyla baş etmeye çalışırken, yıllar sonra çocukluk arkadaşı Brendan'la yolları kesişir. Belki de aşk, karşısına Brendan'ı çıkararak ona yeniden göz kırpıyordur. Ancak nişanlısının tekrar ortaya çıkması kafasını karıştırmaktan başka bir işe yaramayacaktır.

İkisi arasında tercih yapmak zorunda kalan Dakota yola kiminle devam etmeli dersiniz?

"Gerçek aşkın gidişatı hiçbir zaman pürüzsüz değildir."
-William Shakespeare-

"Mizahi yönü kuvvetli, eğlenceli ve son derece romantik bir hikâye."
-Romantic Times-

"Okurken kimi zaman Dakota'nın yerinde olmak istemezdim diyeceksiniz ama çoğu zaman da onun yerine geçmek isteyeceksiniz."
-Amazon-

"Evliliğe ve aşka dair samimi ve bir o kadar gerçekçi bir roman okuyacağınızdan emin olun."
-Publishers Weekly-


Kitap Yorumu

Düzenli bir ilişkiniz varsa ve evlenme kararı aldıysanız hayat sizin için çok güzel görünebilir. Üstüne de eğer rüya evlilikler yaşatan bir düğün organizatörüyseniz bir de gazetede evlilikle ilgili yazdığınız bir köşeniz varsa hayat sizin için mükemmel devam ediyordur. Peki damat sizi nikahta bırakıp kaçarsa bu mükemmel hayat ne hale gelir? 

Dakota Halifax başarılı bir organizatördür ve evlenmek üzeredir. Evini kapatır ve erkek arkadaşına taşınır. Düğün için hazırlıklarını yaparken etrafında gelişen olayları gözden kaçırır ve nikahta sevgilisi tarafından terk edilir. Sonrasında zor günler onu bekler. Bir ev bulmalıdır önce, sonrasında düğün davetini iptal etmesi, gazetede ilan ettiği düğünün olmadığını söylemesi gerekir. Tüm bu zorlukların arasında karşısına ilk sevgilisi çıkar. İkinci sınıftayken tanıyıp aşık olduğu ve hatta evlenmeye karar verdiği adam ya da çocuk :) 

Grant düğünde onu terk ettiği için pişmandır ve gerekçesi olduğunu söyler. Diğer tarafta da çocukluk arkadaşı Brendan vardır ve aradan geçen on beş yıl sonra ona karşı yeni bir çekim hisseder. Ah tabii bir de Phoebe var ki, Allah düşman başına vermesin!!! 

Pişman bir eski müstakbel koca, ilk aşık olduğu adam, ilginç bir anne, Phoebe gibi bir rakip ve düzenlenmesi gerek onlarca düğün. Bakalım Dakota bunların içinden nasıl çıkacak? Hayatına kimle devam edecek? Sorunlarını nasıl çözecek? Bu soruların cevapları için buyurun kitabı okumaya :) 

Cindi Madsen kitabı okumamıştım daha önce, “Ey Aşk Evliliğe Hazır mısın?” ilk oldu. Zaman kaybetmeden de diğer kitabını okuyacağım zira yazarın dilini ve üslubunu çok beğendim. Çevirisinin de iyi olmasıyla hoş bir kitap olmuş. Okumaya engel olmasa da birkaç yazım hatası vardı, onlar da olmasa dört dörtlük bir kitap olurdu. Söylemeden geçemeyeceğim kitabın ayracına bayıldım!!!

Benim puanım;

2 yorum:

  1. Merhabalar :) Kendi hazırladığım bir etkinliğe seni de mimledim. Yaparsan beni çok mutlu edersin :
    http://partofthebook.blogspot.com.tr/2015/01/etkinlik-kendi-kitabn-yarat.html
    Sevgiler.....
    Partofthebook

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim, büyük bir zevkle yaparım hem de :))

      Sil

BLOG DESIGN BY BİR OTAKUNUN DÜNYASI