Tatlı Sır- Jamie McGuire, Kitap Yorumu ve Çekiliş(2. Gün)

Tatlı Sır


Sayfa Sayısı: 368
Yabancı Yayınları
2014
23 tl
Beautiful, #3


Kitap Tanıtımı

Çocukluk yılları gereğinden fazla erken sona eren, özgür ruhlu Camille "Cami" Camlin, üniversitenin ilk yılından sonra kendi evine çıkmıştı ve hayatını istediği gibi yaşayabilmek için çabalıyordu. Red Door'da çalışmak ve okula gitmek dışında başka bir şeye ayıracak vakti yoktu. Ta ki erkek arkadaşını görmek için çıkacağı seyahat iptal olana kadar... Şimdi önünde, yıllardır ilk defa ne yapacağını bilmediği bomboş bir hafta sonu vardı. 

Trenton Maddox, Eastern State Üniversitesi'nin kralıydı. Arkadaşları onun gibi, kadınlarsa ona sahip olmak istiyorlardı ama trajik bir kazadan sonra hayatı altüst olmuş, okulu yarım bırakmıştı. 

Kazadan on sekiz ay sonra Trenton, dul babasıyla aynı evde yaşayıp yerel bir dövmecide çalışıyor, babasına faturaları ödemesinde yardımcı oluyordu. Tam hayatının normale dönmeye başladığını hissettiği günlerin birinde, Red'de yalnız başına oturan Cami'ye rastladı. 

Gürültücü kardeşleriyle başa çıkmaya alışkın olan Cami, Trenton Maddox'la başlayan yeni arkadaşlığını da idare edebileceğini düşünmüştü. Ama bir Maddox erkeği, âşık olduğunda bu sonsuza dek sürerdi; âşık olduğu kız, altüst olmuş dünyasını tamamen yıkabilecek kişi olsa bile...


Kitap Yorumu

Travis’i okuyup bayılmıştım ve diğer kardeşlerin hikayelerinin de geleceğini bilmek fazlaca heyecanlandırmıştı. O zamandan beri merakla bugünü bekliyordum ve sonunda “Tatlı Sır” kitabımı bitirdim :D 

Tatlı Sır, iki numaralı Maddox olan Trenton’ın hikayesi. Diğer Maddoxlar gibi o da oldukça yakışıklı, seksi ve kaçınılmaz olarak aşırı çapkın bir adam. Ama içinde ehlileştirilmeye müsait bir yanı da var ki okudukça görüyoruz bunu. Doğru kişiyle doğru zamanda karşılaştığında nasıl bir adama dönüşebileceğini okumak çok keyifliydi. 

Kızımız Camille sorunlu bir ailenin kızı. Çocukluğundan beri özgürlüğünü kazanacağı anı bekler ve kavuştuğunda da ailesi ile arasına ciddi bir mesafe koyar. Sadece özel günlerde onlarla birlikte olmaya özen gösterir. Uzun mesafeli ilişkilerin yürütülebileceğini düşünür ve gizemli bay T.J. ile bir ilişkiye başlar. T.J. işi dolayısıyla oldukça yoğun ve de oldukça gizemlidir. Cami ile gerektiği gibi ilgilenemez ve onu kaybetmesi kaçınılmazdır. Peki Camille’in yanında göreceği adama hazır mıdır? 

Camile bir barda çalışır ve son zamanlarda Trenton’ın ona tavırlarında bir farklılık sezer. Bara her geldiğinde ilgisini daha fazla belli eder. Ve kaçınılmaz son, kızımız Trenton’a aşık olur. Ancak sıkıntılı bir süreçtir bu zira Trenton ve T.J. arasında ne yapacağına karar vermesi zordur Camille’in. 

Kitabın sonuna kadar sırın ne olduğu hakkında en ufak bir şey bile geçmiyor. Artık ümidi kesmişken gördüğünüz şeyle ciddi anlamda şaşkına dönüyorsunuz. Ben en azından ‘Yok artık!’ falan modunda kaldım bir süre. Bir şok bekliyordum ama o kesinlikle bu değildi. 

Travis’i sevmiştim ve kesinlikle favori karakterimin o olacağını sanıyordum ama Trenton’ı okuduktan sonra yanıldığımı anladım. Maddoxlar tümüyle favori olacak gibi duruyor ama Trenton’ın Olive ile olan ilişkisi diğerlerinden bir adım öne geçti bile! Biz severek okuduk RKBT kızları olarak, sizlere de keyifli okumalar dilerim :)

Benim puanım;



Son olarak çekiliş için buyurun :))

a Rafflecopter giveaway

2 yorum:

BLOG DESIGN BY BİR OTAKUNUN DÜNYASI