Kalbin Ateşi- Rita Hunter

Kalbin Ateşi




Sayfa Sayısı: 495
Epsilon Yayınları
2014
25 tl
Ateş, #3

Kitap Tanıtımı

İskoçya kırsalındaki küçük çiftliğinde koyun yetiştiren Davina Murray, sevdiği erkek tarafından masumiyeti çalınarak terk edilen kardeşinin hayatının en büyük hatasını yapmasının önüne geçememiştir. Ancak onun hayallerini çalan adamın hiçbir şey olmamış gibi pırıltılı yaşamını sürdürmesini kabul etmeyecektir. O halde... 

Sadakat, kararlılık ve öfkenin yol gösterdiği bir planın, tatlı dil, ölçülü bir hafifmeşreplik, çalışılmış bakışlar ve biraz da cesaretle süslendiğinde uygun dozda bir intikama dönüşmesinin önüne geçebilecek ne tür bir engel olabilir ki? Belki sadece korumacı bir kuzen... 

Abbey Kontu Stephan Ramsey kuzeninin hayatına aniden giren bu çarpıcı kadının bir şeylerin peşinde olduğunun farkındadır. Kalbinin tekrar kırılmasını istemediği kuzenini korumak için Davina Murraynin cazibesine kalkan olarak kendi tecrübesini öne sürdüğünde ikisi arasında patlak veren savaş, kısa sürede kalplerini ateşe verecek bir serüvene dönüşecektir.



Kitap Yorumu

Uzun zamandır beklediğim kitaptı Kalbin Ateşi, zira seriyi arka arkaya okumayı sevdiğim için Akşın Ateşi ve Ruhun Ateşi’ni bir süredir bekletiyordum. Peki beklediğime değdi mi derseniz kesinlikle evet! Diğer kitaplarda Stephan’ın olduğu kısımları çok sevmiştim ve merakla kendi hikayesini bekliyordum.

Stephan grubun en fırlama elemanı. Kadınlarla arası çok iyi ve bol miktarda çapkınlık yapan biri. Ama aynı zamanda sorumluluklarının da oldukça farkında bir adam. Zira kuzeni Thomas’ın bir hata yapmaması için ve bir kez daha kalbinin kırılmaması için uğraşır. Çünkü bu Davina isimli kadın bunları yapacak nitelikte biridir!

Bir akşam tiyatroda Davina ve Thomas’ı gördüğünde hemen önlem alması gerektiğini düşünür çünkü kuzeni nişan arefesindedir ve bunun bozulmasını istemez.

Davina, kardeşinin intikamını almakla yanıp tutuşan bir kızdır. Anne ve babasını kaybettikten sonra kardeşi Alina’yla hayatta kalma mücadelesi veriyordur. Alina’nın kalbi kırıldığında bunu yapanın kafasını kırmaya niyetlenir ve soluğu İngiltere’de alır.

Ancak olaylar beklediği gibi ilerlemez. İntikam almak isterken yeni öğrendikleriyle şaşkına döner ve de kalbini iflah olmaz bir kazanovaya kaptırır. Stephan için de durum aynıdır ve tek amacı o kadını elde etmek olur, çünkü sadece bedensel zevkler için onu istediği konusunda kendini ikna eder.

Stephan istediğini elde eder ama sonuçlarını hesaplayamaz. Onu yanından ayırmak istemezken düşürdüğü durum hiç hoş olmamıştır. Davina her şeyini verdiği adam tarafından içine düşürüldüğü bu utancı haketmemiştir ve kendini bundan kurtarmaya karar verir.

Aşk kalbe düşünce bir kez kaçmak pek mümkün değildir. Araya mesafeler girse de eninde sonunda ikili bir araya gelecektir. Ama nasıl bir araya geldiklerini kesinlikle okumanız lazım. 


Serinin en sevdiğim kitabı kesinlikle Kalbin Ateşi oldu. Başladıktan sonra bir daha elimden bırakamadım. Tahminlerimin ve beklentilerimin oldukça üstünde buldum, iyi ki okumuşum. Tavsiye eder miyim, kesinlikle ederim!

Benim puanım;

2 yorum:

  1. Ben sadece Ruhun Ateşini okudum (serinin 2. kitabından başlamak biraz mantıksız ama:)) ve kitabı da beğendim.... ama daha sonra çok şaşırtıcı bulduğum bir şey öğrendim, yazarın adı takma bir isimmiş ve yazar genç bir Türk...asıl ismi Zeynep Avcı Ataş... bunu öğrendikten sonra romanı daha da başarılı buldum çünkü neredeyse bir ingiliz kadar iyi yazıyor... siz biliyor muydunuz??

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İlk kitabı Kalbimi Çaldın'ı okuduktan sonra öğrenip baya da şaşırmıştım. Zira hiç de İngiliz aristokrasisinde eğreti durmamış yazarımızın kitapları. Ama serinin son kitabını okumanızı şiddetle tavsiye ederim, Stephan'ın hikayesi çok çok güzeldi :))

      Sil

BLOG DESIGN BY BİR OTAKUNUN DÜNYASI