Gölgeleri Kovala- Lena Diaz, Kitap Yorumu ve Çekiliş(1. Gün)

Gölgeleri Kovala- Lena Diaz



Sayfa Sayısı: 368
Eksik Parça 
2014
22 tl
The Deadly Games Series, #2
Satın almak için tıklayın.

Kitap Tanıtımı

Kurtulduğunu düşündüğü geçmişi karanlıkta gizli. Pusuda ve tekrar gün yüzüne çıkmak için doğru anı bekliyor. Çıkmak ve tüm geleceğini yutmak için.

Korku sinsice tüm bedenini sararken yapabileceği tek şey, geçmişinde kaçıp gittiği birine güvenmek. Ona yardım edecek, tüm karmaşayı çözüp söylediklerine inanacak biri. Gelecek ne söylerse söylesin, neyi tehdit ederse etsin, yanından ayrılmayacağına ve onu her zaman seveceğine inandığı biri...

Peki ya geçmiş çözülemeyecek kadar karışıksa?


Kitap Yorumu


Çok değil bundan 3-4 ay öncesinde bu türde bir kitabı bu kadar merakla bekleyeceğimi, çıktıktan sonra da bir solukta okuyacağımı biri söyleseydi inanmazdım. Gerilim tercih ettiğim bir tür değildi, hiç olmadı ne kitapta ne de filmde. Anladım ki “Asla okumam.” falan dememeliymiş insan. Eğer diyorsa bilin ki Lena Diaz’la tanışmamış demektir. 

İlk kitabı çok severek okumuştum ve ikincisi için ciddi anlamda sabırsızlanmıştım. Şimdi ikinci kitap olan “Gölgeleri Kovala” da okundu ve merakla üçüncü kitabı merakla beklemeye geçildi tarafımdan. Lena Diaz’ın kalemini gerçekten sevdim. Hani gerilim türündeki kitaplarla ilgili çok bilgim yok ama kurgusunun ve cümlelerinin ustalıkla işlendiğini görmeme engel olmadı bu deneyimsizliğim. 

Bu kez başı dertte olan Madison’dır. Biri tarafından sürekli takip edilmektedir. Hatta evine esrarengiz notlar bırakılmaktadır. Birkaç kez bu konuyla ilgili polise başvurmuş ama takipçisi ile ilgili bir iz bulunamamıştır. Hatta bir süre sonra polis teşkilatı onun hayal gördüğüne inanmış tekrar ararsa tutuklamakla tehdit etmiştir. Madison bu noktada ne yapacağını bilememektedir. 

Abisi Logan ise balayında ve Madison’dan çok uzaktadır. Ama o,Madison’la olan görüşmelerinden sonra kardeşinde bir tuhaflık olduğunu sezer ve yakın arkadaşı Pierce’den kardeşini kontrol etmesini rica eder. Pierce ile Madison bir dönem yakınlaşmış ama Madison hayatını yaşamak istediğini söyleyerek onu terk etmiştir. Pierce arkadaş hatırına kalbini kıran bu güzel kadını ziyaret eder ve durumunu öğrenir. Sonrasında da olaya el koyar. Madison’ı kim takip etmektedir? Daha da önemlisi onu takip eden biri gerçekten var mıdır? Madison’ın hayatı gerçekten tehlikede midir? Öte yandan ‘Siman diyor ki: öl…’ cinayetleri işlenmeye başlamış ve hızla devam etmektedir. Acaba bununla bir ilgisi var mıdır takip edilmenin? 

İşte tüm bu soruların cevabı kitapta. Şunu baştan söyleyeyim “Ölüm Falı” kitabından daha fazla bir gerilim var “Gölgeleri Kovala” da. Okurken bir ara böyle bir ürpermeler falan yaşadım ama soğuktu biraz onun da etkisi var mı bilmem :) 

Son derece akıcı bir kitaptı. Zaten merak ögesi ön plandaydı ve soruların cevabını öğrenmeden bırakmak imkansız. Benim oldukça severek okuduğum kitaplardan biri oldu. Hiç tereddüt etmeden tavsiye edebilirim. 

Serinin üçüncü kitabında Tessa’nın başı derttedir. Tessa kim diyorsanız onun da cevabı kitapta :) Bu seri boyunca sanırım tüm kadınlar erkeklerin başının belası olmaya devam edecek :D Umarım yayın evi bizi fazla bekletmez ve kısa sürede kavuşuruz üçüncü kitaba.

Benim puanım;



son olarak çekiliş için;

a Rafflecopter giveaway

14 yorum:

  1. çekilişinize katıldım. bol şans diliyorum herkese . sevgiler :)

    YanıtlaSil
  2. Katıldım hediye kitap ise dayanamam hiç:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok iyi yaptınız, sık sık görmek isteriz buralarda o zaman :) Bol şans dilerim :))

      Sil
  3. ben çekilişe burdan değil ama başka blogtan katıldım ve şu an burdan katılamıyorum ortak çekiliş olduğundan mı? :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ortak çekiliş olduğundan katılamıyorsunuz, bir blogtan katılmanız yeterli. Bol şans dilerim :))

      Sil
    2. teşekkürler umarım şansım yaver gider :)

      Sil
    3. Facebook sayfamızdaki yarışmamızla da şansınızı artırabilirsiniz :)

      Sil
  4. Umarım kazanırım :D
    Beğendim, paylaştım: https://plus.google.com/u/0/102254447965921836257/posts/SnYi2kzgcQW

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bol şans dilerim :) Facebook sayfamızdaki çekilişe katılıp şansınızı artırabilirsiniz :))

      Sil
  5. şekilişe katıldım şartlarıda yerine getirdim. özlem.ozan olarak takipteyim.

    YanıtlaSil

BLOG DESIGN BY BİR OTAKUNUN DÜNYASI