Tatlı Yalan- Jamie McGuire, Maddox Kardeşler- Serinin Kitapları(3. Gün)

Maddox Kardeşler- Serinin Kitapları


1- Tatlı Sır (Beautiful Oblivion)


Çocukluk yılları gereğinden fazla erken sona eren, özgür ruhlu Camille "Cami" Camlin, üniversitenin ilk yılından sonra kendi evine çıkmıştı ve hayatını istediği gibi yaşayabilmek için çabalıyordu. Red Door'da çalışmak ve okula gitmek dışında başka bir şeye ayıracak vakti yoktu. Ta ki erkek arkadaşını görmek için çıkacağı seyahat iptal olana kadar... Şimdi önünde, yıllardır ilk defa ne yapacağını bilmediği bomboş bir hafta sonu vardı.

Trenton Maddox, Eastern State Üniversitesi'nin kralıydı. Arkadaşları onun gibi, kadınlarsa ona sahip olmak istiyorlardı ama trajik bir kazadan sonra hayatı altüst olmuş, okulu yarım bırakmıştı.

Kazadan on sekiz ay sonra Trenton, dul babasıyla aynı evde yaşayıp yerel bir dövmecide çalışıyor, babasına faturaları ödemesinde yardımcı oluyordu. Tam hayatının normale dönmeye başladığını hissettiği günlerin birinde, Red'de yalnız başına oturan Cami'ye rastladı.

Gürültücü kardeşleriyle başa çıkmaya alışkın olan Cami, Trenton Maddox'la başlayan yeni arkadaşlığını da idare edebileceğini düşünmüştü. Ama bir Maddox erkeği, âşık olduğunda bu sonsuza dek sürerdi; âşık olduğu kız, altüst olmuş dünyasını tamamen yıkabilecek kişi olsa bile...


2- Tatlı Yalan (Beautiful Redemption)


Bir Maddox erkeği severse, bu sonsuza kadardır. Ama ya ilk aşkı siz değilseniz?

Kendini beğenmiş, katı ve acımasız Thomas Maddox, istihbarat bürosunun sahip olduğu en iyi ajandı. Ne kadar hayat kurtarmış olursa olsun, bir tanesi için eli kolu bağlıydı: Küçük kardeşi Travis hapis cezasıyla karşı karşıyaydı. Travis’in tek kurtuluş şansı mafyayla olan sıra dışı bağıydı. Thomas, kardeşi Travis’i kurtarabilmek için FBI ile bir anlaşma yapmıştı.

Liis Lindy işiyle evli, inatçı ve cüretkâr bir FBI ajanıydı ve her nasıl oluyorsa Thomas’ı yumuşatabilen tek kişiydi. Bu da onu Thomas’a eşlik edecek ideal kişi haline getiriyordu. Bir çift gibi görünerek Travis ve Abby’nin bir plajda yapılacak yemin tazeleme törenine katılacak ve Travis’e artık FBI için çalışması gerektiği haberini vereceklerdi. Fakat görevleri sona erip de artık rol yapmalarına gerek kalmadığında ne olacaktı?

Maddox Kardeşler serisinin bu ikinci kitabında, gizemli Thomas Maddox’un dünyasını tanıyacak ve bu anlaşılması güç adamın ilk aşkı olmasa bile son aşkı olmanın ne kadar güzel olabileceğini göreceğiz.


3- Beautiful Sacrifice



Falyn Fairchild her şeyden vazgeçebilir. Tıpkı arabasını, eğitimini, ailesini, yeni Colorada Valisi’nin kızını bıraktığı ve beş parasız kalıp Bucksaw Cafe’de garsonluk yaptığı gibi. Her vardiyadan sonra parasını ayakkabı kutusuna atıp uçak bileti almaya yeteceği anı bekler.

Taylor Maddox, Falyn’in bölümüne oturduğunda genç kız onun bela olduğunu anlar. Taylor büyüleyici, tatlı dilli ve muhteşemdir. Falyn onun istatistiklerinde yer alan kızlardan biri olmayla ilgilenmez ve bir Maddox için ilgisiz bir kız, nihai bir mücadeledir.

Falyn, Maddox’ın evini aradığını öğrendiğinde her şey değişir. Maddox, Falyn ile tanışmakta inat eder ve Taylor belki de ilk kez yanabilir.


4- Beautiful Burn

Dördüncü ve serinin finali olan Beautiful Burn kitabında üçüncü büyük kardeş Tyler ve Ellison Edson aşkı anlatılır.

2 yorum:

BLOG DESIGN BY BİR OTAKUNUN DÜNYASI