Her Güne Yeni Bir Öpücük- Rachel Gibson, Kitap Yorumu (5. Gün)

Her Güne Yeni Bir Öpücük- Rachel Gibson


Sayfa Sayısı: 336
Nemesis Kitap
2015
18 tl


Kitap Tanıtımı

Miami'de barmaid olarak çalışan Stella Leon'un hayatı, Beau Junger ile karşılaşınca altüst olur. İşini ve evini terk etmek zorunda kalması sorunun sadece küçük bir parçasıdır. Hayatı bir mafya üyesi tarafından tehdit edilmektedir ve onu koruyacak tek kişi Beau'dur. 

Beau Junger sadece işini yapıyor ve Stella ile kısa bir görüşme planlıyordur ancak verdiği yanlış karar ona pahalıya patlayacaktır. Yalnızlığı seven, özellikle kadınlardan uzak duran Beau, artık Stella'yı canı pahasına korumalıdır. Hem de her gün… 

İçinde bulundukları tehlikeli durum bile aralarında oluşan çekime engel olamaz. Bir süre sonra Beau'nun Stella'yı korumak zorunda kaldığı tek kişi peşindeki mafya üyesi olmaz. Artık onu kendisinden de korumak zorundadır. Hem de her gün…


Kitap Yorumu


Rachel Gibson ismini hep duyduğum bir yazardı. Hatta Kitap İklimi Pınar’ın çok sevdiği yazarlardan biridir ve ben onun yorum ve zevkine güvendiğim için epeyce kitabını almıştım ama okumak kısmet olmamıştı. O da bu güneymiş. Rachel Gibson’la ilk tanışmam tur vasıtasıyla oldu :) 

Kitabın kapağına bayıldığımı söylemeliyim. Tam yaz kapağı ve gel beni okuyan cinsten. Tasarımı kim yaptıysa ellerine sağlık. Gerçi kitap üzerinde kimin emeği geçtiyse hepsine teşekkür etmeli. Çevirisi, redaksiyonu da oldukça iyiydi. Bunlara bir de iyi bir konu, sevilesi karakterler eklenince okuması oldukça keyifli oldu. 

Stella yirmi sekiz yaşında ve başarılı bir barmaiddir. Hayatı normal akışında devam ederken belki de aşık olmak o an için aklından bile geçmez. Hayatının bir mafya üyesi tarafından tehdit edilmesi ya da Beau birlikte olmak hayal bile etmeyeceği bir şeydir. 

Beau ise otuz sekiz yaşında ve eski bir askerdir. Şimdiki görevi ise Stella’yı korumaktır. Ama kalbini koruyabilecek midir, o muamma :D 

Okuduğum ilk Rachel Gibson kitabıydı ve eminim ki son olmayacak. Yoğun tempom içerisinde illa ki yer vereceğim yazarlardan biri. Israrlı tavsiyeler için teşekkürler arkadaşlar, bundan sonra ben de son derece ısrarla tavsiye edeceğim. Tek şikayetim çoook hızlı gelişmesiydi. Biraz daha uzun bir kitap olsaydı ve biz biraz daha bu ikiliye doysaydık iyiydi ama, olsun. Efendim tarafımdan tavsiyedir, şimdiden herkese keyifli okumalar dilerim.

Benim puanım;

Her Güne Bir Öpücük- Rachel Gibson, Ön Okuma (1. Gün)

Her Güne Bir Öpücük- Rachel Gibson


Yeni turumuzdan herkese merhaba. Bu kez konuğumuz Nemesis Kitap'tan Her Güne Bir Öpücük. Rachel Gibson'ın kaleminden yepyeni bir hikayeyle beraberiz :)

Ön Okuma;


Tatlı Yalan- Jamie McGuire, Kitap Yorumu(5. Gün)

Tatlı Yalan


Sayfa Sayısı: 376
Yabancı Yayınları
2015
21 tl
The Maddox Brothers, #2


Kitap Tanıtımı

Tatlı Bela ve Ayaklı Bela kitaplarının #1 New York Times Çoksatan Yazarından. Bir Maddox erkeği severse, bu sonsuza kadardır. Ama ya ilk aşkı siz değilseniz?

Kendini beğenmiş, katı ve acımasız Thomas Maddox, istihbarat bürosunun sahip olduğu en iyi ajandı. Ne kadar hayat kurtarmış olursa olsun, bir tanesi için eli kolu bağlıydı: Küçük kardeşi Travis hapis cezasıyla karşı karşıyaydı. Travis'in tek kurtuluş şansı mafyayla olan sıra dışı bağıydı. Thomas, kardeşi Travis'i kurtarabilmek için FBI ile bir anlaşma yapmıştı.

Liis Lindy işiyle evli, inatçı ve cüretkâr bir FBI ajanıydı ve her nasıl oluyorsa Thomas'ı yumuşatabilen tek kişiydi. Bu da onu Thomas'a eşlik edecek ideal kişi haline getiriyordu. Bir çift gibi görünerek Travis ve Abby'nin bir plajda yapılacak yemin tazeleme törenine katılacak ve Travis'e artık FBI için çalışması gerektiği haberini vereceklerdi. Fakat görevleri sona erip de artık rol yapmalarına gerek kalmadığında ne olacaktı?

Maddox Kardeşler serisinin bu ikinci kitabında, gizemli Thomas Maddox'un dünyasını tanıyacak ve bu anlaşılması güç adamın ilk aşkı olmasa bile son aşkı olmanın ne kadar güzel olabileceğini göreceğiz.


Kitap Yorumu


Uzun zamandır merakla ve hevesle beklediğimiz kitaplardan biriydi “Tatlı Yalan”. RKBT kızları olarak yeniden bir Maddox kardeşin hayatıyla karşınızdayız :) 

Tatlı Sır kitabını okuyanlar bilir ki Thomas için biraz sıkıntılı bir şekilde sona ermişti olaylar. İşte o sıkıntılı durumlar hala devam etmekte. Sevdiği ya da sevdiğini zannettiği kadın kardeşiyle birlikte olunca, uzunca bir süre evinden ve ailesinden uzak durmakta bulur çareyi. Herkesten gizli yürüttüğü FBI ajanlığı görevi ile birlikte stresi üst düzeyde yaşar. 

Thomas için tesadüfler ya da sürprizler bitmiyor. Bir gece hayatına bir kadın giriyor. Ve bu kadın onun alt komşusu. Ama sürpriz bununla bitiyor mu, bitmiyor! Liis ile Thomas’ı sabah çok daha büyük bir sürpriz bekliyor. O sürpriz ne diyorsunuz şu an ama söylemem :D 

Maddox kardeşlerdeki ilk göz ağrımız Travis, olaylı geçmişinin faturasını şimdi ödemek zorunda kalıyor. Ya hapse girecek ya da FBI ajanı olacaktır. Bakalım Travis hangisini seçecek? 

Thomas sert bir adam, yaşadıklarından sonra gerçi çok da şaşırmamak lazım. O katı adamı bile yola getirecek bir kadın var, Liis. Geride bıraktığı sevgilisinin yasını tutarken, bir yandan da Thomas’la yaşadıkları var. Bu ilişki her ikisi de zor bir durum anlayacağınız ama bakalım aşk yine galip çıkabilecek mi? 

Kitabın oldukça akıcı olduğunu, bir solukta okunabileceğini söylememe gerek var mı bilmiyorum. Biz yeni Maddox için beklemeye geçtik, size de keyifle okumalar dileriz. Unutmadan çekilişimiz devam ediyor, katılmayı unutmayın :)

Tatlı Yalan- Jamie McGuire, Maddox Kardeşler- Serinin Kitapları(3. Gün)

Maddox Kardeşler- Serinin Kitapları


1- Tatlı Sır (Beautiful Oblivion)


Çocukluk yılları gereğinden fazla erken sona eren, özgür ruhlu Camille "Cami" Camlin, üniversitenin ilk yılından sonra kendi evine çıkmıştı ve hayatını istediği gibi yaşayabilmek için çabalıyordu. Red Door'da çalışmak ve okula gitmek dışında başka bir şeye ayıracak vakti yoktu. Ta ki erkek arkadaşını görmek için çıkacağı seyahat iptal olana kadar... Şimdi önünde, yıllardır ilk defa ne yapacağını bilmediği bomboş bir hafta sonu vardı.

Trenton Maddox, Eastern State Üniversitesi'nin kralıydı. Arkadaşları onun gibi, kadınlarsa ona sahip olmak istiyorlardı ama trajik bir kazadan sonra hayatı altüst olmuş, okulu yarım bırakmıştı.

Kazadan on sekiz ay sonra Trenton, dul babasıyla aynı evde yaşayıp yerel bir dövmecide çalışıyor, babasına faturaları ödemesinde yardımcı oluyordu. Tam hayatının normale dönmeye başladığını hissettiği günlerin birinde, Red'de yalnız başına oturan Cami'ye rastladı.

Gürültücü kardeşleriyle başa çıkmaya alışkın olan Cami, Trenton Maddox'la başlayan yeni arkadaşlığını da idare edebileceğini düşünmüştü. Ama bir Maddox erkeği, âşık olduğunda bu sonsuza dek sürerdi; âşık olduğu kız, altüst olmuş dünyasını tamamen yıkabilecek kişi olsa bile...


2- Tatlı Yalan (Beautiful Redemption)


Bir Maddox erkeği severse, bu sonsuza kadardır. Ama ya ilk aşkı siz değilseniz?

Kendini beğenmiş, katı ve acımasız Thomas Maddox, istihbarat bürosunun sahip olduğu en iyi ajandı. Ne kadar hayat kurtarmış olursa olsun, bir tanesi için eli kolu bağlıydı: Küçük kardeşi Travis hapis cezasıyla karşı karşıyaydı. Travis’in tek kurtuluş şansı mafyayla olan sıra dışı bağıydı. Thomas, kardeşi Travis’i kurtarabilmek için FBI ile bir anlaşma yapmıştı.

Liis Lindy işiyle evli, inatçı ve cüretkâr bir FBI ajanıydı ve her nasıl oluyorsa Thomas’ı yumuşatabilen tek kişiydi. Bu da onu Thomas’a eşlik edecek ideal kişi haline getiriyordu. Bir çift gibi görünerek Travis ve Abby’nin bir plajda yapılacak yemin tazeleme törenine katılacak ve Travis’e artık FBI için çalışması gerektiği haberini vereceklerdi. Fakat görevleri sona erip de artık rol yapmalarına gerek kalmadığında ne olacaktı?

Maddox Kardeşler serisinin bu ikinci kitabında, gizemli Thomas Maddox’un dünyasını tanıyacak ve bu anlaşılması güç adamın ilk aşkı olmasa bile son aşkı olmanın ne kadar güzel olabileceğini göreceğiz.


3- Beautiful Sacrifice



Falyn Fairchild her şeyden vazgeçebilir. Tıpkı arabasını, eğitimini, ailesini, yeni Colorada Valisi’nin kızını bıraktığı ve beş parasız kalıp Bucksaw Cafe’de garsonluk yaptığı gibi. Her vardiyadan sonra parasını ayakkabı kutusuna atıp uçak bileti almaya yeteceği anı bekler.

Taylor Maddox, Falyn’in bölümüne oturduğunda genç kız onun bela olduğunu anlar. Taylor büyüleyici, tatlı dilli ve muhteşemdir. Falyn onun istatistiklerinde yer alan kızlardan biri olmayla ilgilenmez ve bir Maddox için ilgisiz bir kız, nihai bir mücadeledir.

Falyn, Maddox’ın evini aradığını öğrendiğinde her şey değişir. Maddox, Falyn ile tanışmakta inat eder ve Taylor belki de ilk kez yanabilir.


4- Beautiful Burn

Dördüncü ve serinin finali olan Beautiful Burn kitabında üçüncü büyük kardeş Tyler ve Ellison Edson aşkı anlatılır.
BLOG DESIGN BY BİR OTAKUNUN DÜNYASI